Grey's Anatomy

Tänkte bara meddela att första avsnittet av säsong 9 har kommit ut!! Gud vad jag har längtat, säsong 8 slutade helt sjuuukt!!11111

Lou


24.9

 
♦ Skrivit Matematikprov som inte alls gick bra.
♦ Sprungit cooper test, gick helt okej. Kunde ha gått bättre.
♦ Moppen funkar nu utmärkt och kan äntligen säga att den är min.
♦ Ätit sushi till middag.
 Har redan börjat plugga på biologi förhöret vi har på torsdag.
♦ Imorgon har vi "välj sjön" dag så är alltså inte i skolan och på onsdag är det dagsverke ♥
 
Inget speciellt har alltså hänt.
 
 
OCH SNART DRAR JAG TILL LONDON OCH KOMMER HA SÅ SJUKT MYCKET PENGAR MED MIG, SHOPPA!!!!!!!!!!!!11111      

Hjärndöd

Skön söndag har det varit iallafall. Hade somsagt ponnyridning med Pajaz 2h idag och det gick super och så tjänade jag och Ronja 82euro på det så det var ju inte heller så fel. När jag kom hem hade jag så jäävla kallt. Men pappa lagade super god middag och sen badade jag bubbelbad så allt vart ju lite bättre sen, haha. Men nu ikväll har jag bara pluggat, har hållit på 1h nu och är fortfarande inte klar med första läxan, fyfan. Men nu ska jag fortsätta! Ska bara kolla klart på WILLIAMS LISTA!!!!
 
 
Världens finaste killar

22.9

 
Hjälpe tessi med ponnyridning idag på skördemarknad, gick nog bra! Imorgon tar vi med Pajaz :)

Sunset


21.9


13.26





 

 
saknar dig så sjuukt mycket..

i ♥ Music

Musik  ‹– Min spotify lista

Instagram

 
Wooho, gillar verkligen den här nya instagram saken!! Grymt juu. 

Godmorgon!

Random arkiv-bild..
 
Första gången på väldigt läänge jag kan sitta och göra ingenting på morgonen, stressar alltid skit mycket och hinner inte enns äta frukost hemma. Idag är det iallafall schoololympics och efter det får jag väl se vad som händer, far till Pajaz antagligen :)

23.05


19.9



Knasiga bilder, haha men jag hade tråkigt! Men har fått ganska långt hår nu juu (klippte av det kortare än axelhöjd i höstas) Dagen har varit skit bra då jag fick världens skönhetssömn inatt, somnade redan kl 10. Skolan gick snabbt, imorgon är det schoololympics och är ledare med Nathalie så det blir nog bra. Sen är det heeeelg och då blir det parteey :)

Några gamla favoriter



Inte så bra bilder, kunde inte hantera min kamera när dessa bilder togs, haha. Men tycker om dom endåå :) (sista bilden är ganska ny)

18.9






newlook.com



Några av många favoriter från newlook.com!! Allt på bilderna kostar under 15 euro. Måste absolut beställa därifrån, skit snygga kläder som är sjukt billiga!! Dessutom verkar dom ha snabb leverans.

Drar till london på höstlovet!!

Ville dela denna underbara nyhet på min blogg!! haha, nejmen är så sjukt glaad. Har länge velat åka dit, finns ju massor att fota där, shoppa osv. 
 
Kom iallfall just hem från skolan och ska snart och handla med mamma. Hoppades på att mitt nelly paket skulle komma idag som jag väntat på i 17 dagar!! Sen ska jag kanske till stan en snabbis och köpa lite nytt smink eftersom det verkligen behövs, sen måste jag också till polisen..  så höörs!
 



glader




 
haha, sista bilden var ju.. fin..

15.9










pls

tänker så beställa när jag får mitt barnbidrag nästa månad!!1

asdfghjk


Fortfarande sjuuk


I lördags blev jag så sjukt förkyld, sen har jag haft feber som gått lite upp och ner.. Varit hemma från skolan 2 dagar och jag vill vara frisk så jag kan fara dit!!
Dagarna går långsamt, sitter och ser på serier och dricker te! Har tröst shoppat lite också, haha :) 
 
 
Hoppas det går snabbt!! hehe

19.46




7.9













6.9











5.9

Vilken underbar dag!! Skolan gick snabbt och vi hade bara chill timmar och jag fick reda på att jag fått 9 i religion&matte förhöret och alla rätt på samhällan, woho fan vad grym jag är!! Taggar biologi förhör imorgon då!! Snart drar jag till Pajaz och sen vet jag inte vad jag ska göra idag. Höörs.
 




14.46




Min kamerautrustning

Kommer snart..

Info om mig

kommer snart..

3.9 - hemsk dag!

Usch vilken jobbig dag det har varit idag!! Hade trilaton på idrotten och det var så hemskt för jag fick världens astma, kunde knappt andas.. Blev helt yr och mådde skit. Sen skulle jag och jobba 5h, var trött i hela kroppen och ville typ dö.. Jobbade bara 2h men fick iallfall 50euro! Direkt när jag kom hem så gick jag och badade, låg där länge och det var så sjuukt skönt. Nu ska jag bara fixa läxorna och sen blir det sova
 
 

2.9.12

Hej! Idag har det inte hänt så mycket, har sett på filmer och fotat liiite. Har alltså inget intressant att skriva om. Bakade just muffins och nu väntar jag på att Natha ska komma hit och se på film med mig! :)
 



14.18







1.9.12




Grym kväll igår!! Hade kräftskiva med Natha, Rebecca & Lina hemma hos mig, hade så sjukt kul. Kan inte ladda upp alla bilder eftersom det bara bråkar just nu, men några blir det iallfall :)