31.10

 Dålig bloggning på senaste!! Skyller på för mycket läxor.. Iallfall så fick jag ut fysikprovet idag och fick 9 så är sjukt nöjd över det. Men svenska provet gick åt helvete. Jag som var så glad att jag för en gångs skull fattade grammatiken och trodde jag för första gången skulle bli godkänd i ett svenska prov i högstadiet! Men icke.
 
Efter skolan var jag på en skön promenad med Pajaz och sen har jag bara sett på new girl och tagit det lungt. Ska snart och träna och sen blir det religions plugg då vi har prov imorgon, känns som jag kan allt ganska bra redan så det är skönt! Höörs.
 
 

21.32


En vanlig lördag



 

Färgerna blev lite orange, fel redigering till fel bild helt enkelt och när jag sparar bilderna så är det något som förstör kvalitén.. Men iallfall, som ni ser på bilderna har jag varit ute och fotat med Nona idag, gick verkligen inte bra eftersom kameran verkligen inte ville samarbeta.. Men nu ska jag iallfall på middag och sen drar jag en sväng till Pajaz!
 
 

Svartvitt



 

Nona

 
Fattar inte varför kvalitén blir så dålig!!

Redigering - Vintage

 
 
Video om hur man redigerar vintage!

Före&Efter

 
Vet inte riktigt vad som hände med kvalitén när jag sparade bilden, men klockan är snart 1 och jag är trött så jag orkade inte göra om.. Men här är ett exempel då jag gör "gammal/vintage" redigering. Ska göra en video någon dag då jag visar hur man gör!!

Test

Jo så här är det nu. Jag har bara en test header just nu för att ställa in inställningar och imorgon kommer den riktiga!! haha. Så att ni inte tror att jag ska ha den där..

21.15

Hoppas ni också får en grym kväll!

 

 


13.56

Soft fredag! Skolan gick snabbt och nu ligger jag och ser på TVD med gott mellanmål! Helgens planer är också inte helt fel :)

 


25.10

 
 
 
 
 
Skolan började bra men slutade dåligt, blev bara så sjukt irriterad, trodde allt hade blivit bättre men icke. Men nu ska jag sluta lipa över det. Efter skolan har jag bara tagit det lugnt, sett på serier & sovit. Precis vad jag behövde efter denna vecka.. Har verkligen inte haft någon insperation till att plugga den här veckan, vilket lede till dåliga förhör/prov. Men nästa vecka kör vi igen!!

24.10

 
 

 
 

Mera bilder



Före&Efter

 
 

23.10

 
Bild från idag.
Dagen består bara av plugg så har inte så mycket att säga!

Spindelnät

 

 

Nona

 

22.10

Lite bilder från kvällen tagna med Ronjas kamera! 
 
Imorgon ska jag försöka börja blogga seriösare.

21.10


 

21.13

Har försökt fixa om bloggen lite men såklart bråkar det bara. Vill bara ha så att jag kan ladda upp större bilder men det funkar inte och jag har verkligen försökt med allt!! Hjälp mig.

-

 
 
 
 

autumn


färgat håret



18.10




beslutångest x1000

pls help me

asdfghjkl


önskar jag fick byta klass, skola, flytta till Sverige!!! Tur att jag går i nian.

vad jag köpte

Väldigt dåliga bilder på det jag köpte i London. Hann inte köpa så mycket som jag hade hoppats på.. Tog fel storlekar då jag inte förstod vilken jag skulle ta vilket slutade med förstora kläder. Nu när jag kollar på det jag köpt undrar jag vad fan jag tänkte med, är alltid så!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Dom senaste dagarna

 



Ph1 jag har fina vänner.
Ph 2 tog vacc. utan smärta!!
Ph3 Min frukost dom senaste 50 åren känns det som.
Ph4&5 Lagade världens godaste mat!
Ph6 KLARADE MOPEDKORTET!!!1
Ph7 Fick hem en skjorta från Nelly.com

Annars är allt som vanligt, skolan är stressig som vanligt och mår verkligen inte bra av mina höga krav. Men betygen höjs iallfall.. Dock om jag får dåligt i t.ex ett förhör känns det som hela min framtid är förstörd.. Annars är min häst fin och så är jag sjukt taggad till helgen.

 


2.10

En förkortning av vad som har hänt på senaste: Blivit 15, klarade inte mopedkortet, tog livmodercancervacc. och vill just nu dö för vi har så sjukt mycket läxor.. 
 

4.11


Om det är någon som undrar varför jag gör massor med sånna här bilder så försöker jag göra en bra bild till en fototävling med temat "Skräck"  Ska försöka igen snart och vet inte riktigt vad jag ska göra..