30.8





29.8

Hehe, har blivit lite mycket kläd-inlägg på senaste! Idag när jag kom hem från skolan somnade jag, IGEN och vaknade 6 och kom på att jag har 3 förhör imorgon.. Efter det har jag bara pluggat och nu kan jag allt utantill förutom biologin. Ska gå och lägga mig i tid idag då jag går 8-3 imorgon med bara jobbiga timmar..
Har inget intressant att blogga om nu förtiden.
 




19.51








 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Båda klänningarna kostar under 25euro, vill så gärna ha!
 
 
 
 
 
 
 
 

Moa





Modekungen.se

Skulle inte sitte helt fel!
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och för den som inte förstår så är det tröjorna jag menar!

22.20

 
hehe, internetshopping ♥ 
Nejmen, klickade hem det här just, kändes som det behövdes eftersom sverige resan blir först nästa helg. Fast vet inte riktigt vad jag tycker om skorna, säger bara att jag hoppas att dom ser bättre ut i verkligheten!! :)

2882012

 
Fyfan vilken trög dag, gick 8-3 och hade sovit mindre än 5h inatt. Direkt när jag kom hem så somnade jag och efter det har jag bara sett på supernatural & gjort läxor.. Imorgon är det iallafall skön dag då vi slutar 1 och drar till stan efter skolan :)

Boots!


Något jag verkligen vill ha i höst!! Letar som en galning efter dom "perfekta" bootsen, hittar ju ingenstans :(
 
haha, dom på bilden är ju inte så snygga..

Give me!


Rensar garderoben!

Ikväll har jag rensat kläder, gått ner med massa tvätt och vikt in det i garderoben som blev över, så otroligt skönt att äntligen ha det gjort! Dock fick inte klänningarna och skorna plats.. Imorgon ska jag köpa någon krok så jag kan hänga upp alla väskor :)  
 
Pratade med mamma och vi drar och shoppar snart, var länge sen jag var med henne och då behöver jag inte använda mina egna pengar :)
 

Måndag!

 
 
 
Kul det var att gå hem i regnet idag! Skolan gick snabbt och sista timmen hade vi brännboll ute i regnet&blåsten, var ju ganska skönt. Nu ska jag och träna och sen tänker jag bara se på supernatural heelaa dagen!! SÄSONG 8 KOMMER SNART UT!!

Kom hem till en nyklippt moa också, äntligen! 
 
 

Äntligen!

Nu är typ bloggen klar, ville bara ha något enkelt så :) Är lite småfix kvar men det är så här den kommer se ut ett tag!

25.8


14.16

 
Igår ikväll fick jag och Ronja den dummaste idén på länge, gå med hästarna hem till mig och då var klockan 9. Alltihop tog 5h och vi var hemma klockan 2, haha. Det var kolsvart, hade skavsår & låren värkte som tusan, vi ångrade oss när vi hade kommit till stan! 

24.8


hej


Nog sku man!!

 
förlåt men får inte nog, han är sååå het så att jag dör!!

21.8

 
Skolan började idag, sköönt! Har mera koll på allt då, haha. Första dagen var ju iallfall lite långtråkig eftersom vi inte hade något att göra och fick absolut inte sluta före 1! När jag kom hem fortsatte jag bygga på vedhuset, sen har jag bara sett på film.. kul liv. Imorgon drar jag iallfall till stan en stund :)

fin osv.

 
 
 
 

Pajaz 19.8

blir så arg på Pajaz! Det är sjukt hur "aggressiv" han kan bli mitt i allt, allt kan gå skit bra och han verkar glad osv, sen bara sådär utan någon orsak, fast man inte ens rör han så börjar han sparka mot en mycket!! t.ex idag tränade jag på "tricket" skänkelvikning, stod 1m från han och gjorde kommandot, rörde honom inte och mitt i allt backar han mot mig och sparkar mot mig typ 5 gånger på rak.. Hela träningen hade gått sjukt bra och sen svänger det bara, sen låstas han som inget har hänt och kommer med huvdet mot en "glatt" Vet inte ritkigt vad jag ska göra..
 
 

Malin & Marit

 

Pajaz

klicka för att få den större..

Dom senaste dagarna

 
Lite bilder från dom senaste dagarna!
Har inte hänt något speciellt, varit hos Pajaz & sovit hos Elvira. Idag när jag kom hem så lagade jag sallad till middag och funderar på att fara och träna nu! Tror det här är det intressantaste inlägget på länge.. :)

15.52


00.53

 

8.8.12

Good day!! Haha, kan ju börja med att säga att den här dagen har varit väldigt lugn, vilket jag behövde! Pajaz fick vila idag efter den 2,5h körturen i spöregnet igår, han förtjänade det för han var så duktig hela tiden. Idag har jag sovit länge, fixat på rummet & käkat glass med Pappa! Nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city. Imorgon blir det kanske stan och fara till hästarna :) 
 
 

5.8

Sovde ju i Lemland inatt och usch, somnade först klockan sju!! Fattar inte varför jag ska ha så svårt med att somna hela tiden. Men sen när jag&ronja vaknade så bestämde vi oss för att bada med hästarna idag, var så sjukt kul! :) Sen skjutsade Ronja hem mig. Då satt jag och såg på film medans jag väntade på att mina föräldrar skulle komma hem från Sverige! Så ikväll har jag kollat på scootrar med Pappa och hjälpt till att tvätta Felicias bil. Imorgon blir det att gå upp klockan 7 och fara ut och springa. Kommer troligtvis också beställa hem en crosstrainer, ska jobba lite hos min Farmor (haha) först så att jag får lite pengar! Är också ganska taggad till skolan börjar, sista året och jag ska verkligen ge allt nu!!! :) 
 
 
Tröttnar aldrig.. 

Något jag aldrig brukar göra

Gick ut och fotade lite bilder på mig själv! 
 
 

4.8

Idag tänkte jag vara duktig och kliva upp tidigt, slutade med att jag vaknade 4. Har inte gjort något speciellt idag annars, ätit middag med felicia&Mickis. Ikväll far jag till hästarna och sover i lägenheten med Ronja. Mamma ringde i morse och frågade om jag ville ha något från hööks (hon är i sverige.) Jag var så sjukt dum och svarade nej när jag egentligen behöver massor?! Men hon köpte lite endå & sa att jag fick beställa det andra istället. Nu ska jag duscha&packa sen kommer väl Ronja och hämtar mig! :)
 
 
 

01.34


Info om mig

Uppdateras snart

Dancing Danny Boy

saknar dig så sjukt mycket.
 

 
bilder från världens bästa dag.

Ögongodis!!

Macroobjektiivit Canon EF 50/2,5 Macro 1:2
 
Kan man säga så till ett objektiv? haha. Är så grymt sugen på att beställa hem dom här, men måste vänta tills jag har liiite mera pengar vilket kommer ta några månader.. :( 
 
 

So true!


3.8

Riktigt seg dag, låg i sängen tills jag for till hästarna vid nio tiden.. Nathalie red Pajaz och det gick nog rätt bra, han bråkade bara lite i början! Imorgon ska jag träffa Alicia på dagen och sen på kvällen blir det supernatural maraton med Ronja (bästa serien som finns.) Just nu ligger jag och kollar på kläder och lyssnar på musik.. Vill verkligen och shoppa nu men det får vänta lite :)        
                                   
 
 
Såååå snygg!!!!!!!

1.8


Det är bara 20 dagar kvar tills skolan börjar igen och det är sjukt hur snabbt det här sommarlovet har gått! Har redan börjat fundera på hur jag ska hinna med skolan, träning, vänner, hästarna osv!! Men nu är det bara 1 år kvar och jag måste verkligen ge allt. Känns som sista året endå kommer gå ganska snabbt eftersom jag har så mycket att se framemot, ta bort tandställningen, födelsedag & resa bort på höstlovet :)

Danny for tillbaka till sverige igår..
 
 
lite bilder från dom senaste dagarna!